ant.sk/rems
REMS akcia

REMS Akku-Press 22V ACC Connected akumulátorový radiálny lis

  • Prihláste sa alebo zaregistrujte pre získanie zľavy
  • Doprava nad 150€ bez DPH zadarmo
  • Záručný a pozáručný servis
  • Odborné poradenstvo

REMS Akku-Press 22V ACC Connected akumulátorový radiálny lis

REMS Akku-Press 22V ACC Connected – univerzálne do Ø 110 mm. S funkcionalitou Connected prostredníctvom bezdrôtového štandardu Wi-Fi a s OLED displejom.

Voliteľný pracovný režim ACC. Monitorovanie lisovacieho tlaku. Antivibračný systém. Automatické zaisťovanie lisovacích klieští.Elektricky kontrolovaná pozícia zatvorenia čapu na pridržiavanie klieští. Bezpečné lisovanie v priebehu niekoľkých sekúnd. Nahrávanie hlasu s rozpoznávaním reči. Vytváranie protokolov s textami a obrázkami. Geografická lokalizácia miest lisovania. AkumulátorLi-Ion 21,6 V, 2,5 Ah, pre cca 210 lisovaní Viega Profipress DN 15 na jedno nabitie akumulátora*.

Nahrávanie hlasu s rozpoznávaním reči
Ku každému lisovaniu je možné urobiť hlasovú nahrávku. Pomocou funkcie „Speech-toText“ (rozpoznávanie reči) je možné previesť hlasovú nahrávku do editovateľného textu.

REMS Akku-Press 22V ACC Connected Basic-Pack

Akumulátorový radiálny lis 32 kN s funkcionalitou Connected prostredníctvom bezdrôtového štandardu Wi-Fi a s OLED displejom, na vytváranie lisovaných spojovØ10–108(110)mm, Ø ⅜ – 4". Na pohon REMS lisovacích klieští/lisovacích krúžkov a vhodných lisovacích klieští/lisovacích krúžkov od iných výrobcov. Otočné uchytenie lisovacíchklieští s automatickým zaisťovaním. Elektricky kontrolovaná pozícia zatvorenia čapu napridržiavanie klieští. Elektrohydraulický pohon so silným, bezuhlíkovým bezúdržbovýmakumulátorovým motorom 21,6 V, 400 W, odolnou planétovou prevodovkou, excentrickýmpiestovým čerpadlom a kompaktným vysokovýkonným hydraulickým systémom. Antivibračný systém, bezpečnostný spínač. LED-diódové pracovné svetlá. Lítiovo-iónový akumulátor 21,6 V, 2,5 Ah, rýchlonabíjačka 100 – 240 V, 50 – 60 Hz, 90 W.

REMS Akku-Press 22V ACC Connected

Monitorovanie lisovacieho tlaku

Počas procesu lisovania sa permanentne monitoruje lisovací tlak. Diagram tlaku ačasu lisovania sa dá zobraziť priamo na OLED displeji.



REMS Akku-Press 22V ACC Connected

Hodnotenie lisovania

Ak bol lisovací tlak v rámci zadania, zobrazí sa na OLED displeji „usmievajúci sa smajlík“.

REMS Akku-Press 22V ACC Connected

Protokoly s vlastným logom firmy

Všetky namerané údaje/údaje o lisovaní sa zaznamenávajú do protokolu. Prostredníctvom servisného portálu REMS môže mať používateľ prístup k týmto údajom, môže odosielať obrázky týkajúce sa lisovaní a vytvárať protokoly s textami a obrázkami.



REMS Akku-Press 22V ACC Connected

Geografická lokalizácia

Automatické zisťovanie miest lisovania a vizualizovanie na mape.

alternativa ridgid


Najširší sortiment lisovacích klieští v našej ponuke. Pomôžeme vám s výberom najvhodnejšej lisovačky pre efektívnu prácu.
Získajte ponuku šitú na mieru.

Kontaktujte nás na 02/60 10 37 21

ant s.r.o. - REMS stroje a náradie na opracovanie rúr

Pracovali ste s týmto produktom? Nájdite si chvíľku a zanechajte nám recenziu. Recenzie vám pomáhajú pri výbere produktu a zlepšení našich služieb.

Poznámka: HTML nie je preložené!
    Zlé           Dobré
captcha
E-mail Facebook Instagram Linked In