ant.sk/rems

Využite náš veľkonočný kupón a získajte zľavu - 10% na všetok tovar. Kód kupónu - vysibane - platný do 2.4.2024

REMS ROS P 26/SW 35 Nožnice na rúry

  • Prihláste sa alebo zaregistrujte pre získanie zľavy
  • Doprava nad 150€ bez DPH zadarmo
  • Záručný a pozáručný servis
  • Odborné poradenstvo

REMS ROS P 26/SW 35 Nožnice na rúry

Kvalitné pevné nožnice s integrovaným rezákom na ochranné vlnovcové rúry, na čisté a rýchle delenie rúr. Dizajn prispôsobený na ovládanie jednou rukou.

P plastové rúry, vrstvené rúry do Ø 26 mm

SW ochranné vlnovcové rúry z plastu Ø 18-35 mm

Rýchle delenie rúr jedným strihom do Ø 26 mm, s integrovaným rezákom na ochranné vlnovcové rúry z plastu do Ø 35 mm. Kvalitný nemecký výrobok. Obzvlášť pevné prevedenie z horčíku. Špeciálne nabrúsená tvrdená čepel, ktorá je vymeniteľná. Pravouhlý rez bez otrepov vďaka obojstrannej podpere rúry a obojstrannému vedeniu ostria. Na nožniciach sú 4 v ložiskách uložené protitlačné valce pre jednoduché otáčanie rúry a v ložisku uložená osa pre jednoduché delenie jedným strihom. Spätný posuv čepele je zaťažený pružinou. Ergonomické rukoväte s mäkkým uchopením. Pre bezpečný transport možnosť zaistenia jednou rukou. Beztrieskové delenie - v rúre neostávajú žiadne triesky (otrepy) Delenie ochranných vlnovcových rúr je zabezpečené vďaka 4 nástrojom na konci rukoväte. Hĺbka rezov rezných nástrojov je ohraničená, čo zabraňuje poškodeniu vnútra rúry. Rezné nástroje sú otočné vždy o 120°, pre 3-krát dlhšiu životnosť.

ant s.r.o. - REMS stroje a náradie na opracovanie rúr

Pracovali ste s týmto produktom? Nájdite si chvíľku a zanechajte nám recenziu. Recenzie vám pomáhajú pri výbere produktu a zlepšení našich služieb.

Poznámka: HTML nie je preložené!
    Zlé           Dobré
captcha
E-mail Facebook Instagram Linked In