ant.sk/rems

Využite náš veľkonočný kupón a získajte zľavu - 10% na všetok tovar. Kód kupónu - vysibane - platný do 2.4.2024

REMS Multi-Push S SET

  • Prihláste sa alebo zaregistrujte pre získanie zľavy
  • Doprava nad 150€ bez DPH zadarmo
  • Záručný a pozáručný servis
  • Odborné poradenstvo

REMS Multi-Push S SET

Výkonná, kompaktná elektronický preplachovacia jednotka s bezolejovým kompresorom, elektronická preplachovacia jednotka s bezolejovým kompresorom. Na preplachovanie vodou alebo zmesou vody a vzduchu, dezinfikovanie, čistenie, konzervovanie systémov potrubných vedení, ako pneumatické čerpadlo na riadené plnenie nádob všetkého druhu stlačeným vzduchom a na prevádzku pneumatického náradia.

  • Preplachovanie a odkalovanie.
  • Tlak vody v potrubnej sieti p ≤ 1 MPa/10 bar/145 psi
  • Priemer potrubnej inštalácie ≤ DN 50, 2"
  • Dezinfikovanie inštaláciou pitnej vody
  • Čistenie a konzervovanie radiátorov a plošných vykurovacích systémov
  • Teplota vody 5 – 35 °C
  • Prietok vody ≤ 5 m3/h
  • Prevádzka pneumatického náradia
  • Prevádzkový tlak p ≤ 0,8 MPa/8 bar/116 psi
  • Nasávací výkon ≤ 230 Nl/min

REMS Multi-Push S – preplachovanie vodou alebo zmesou vody a vzduchu. Jednoduché prepínanie prívodu vzduchu počas procesu preplachovania pri odkalovaní. Permanentné sledovanie procesu. Protokolovanie. USB-rozhranie.

Univerzálne použitie
Len jeden prístroj na preplachovanie vodou alebo zmesou vody a vzduchu, dezinfikovanie, čistenie, konzervovanie systémov potrubných vedení, napr. na odkalovanie, čistenie a konzervovanie radiátorov a plošných vykurovacích systémov, preplachovanie a dezinfikovanie rozvodov pitnej vody podľa EN 806-4:2010 , a na prevádzku pneumatického náradia na stlačený vzduch.

Konštrukcia
Výkonná, kompaktná, elektronická preplachovacia jednotka s bezolejovým kompresorom. Skladná, dobre prenosná, iba 32 kg. Meracie a regulačné zariadenia pre automatický priebeh preplachovacích programov až po dokumentáciu výsledkov. Bezpečnostné zariadenie na zabránenie znečistenia potrubnej rozvodnej siete v dôsledku spätného pretekania. Pretlakový ventil na obmedzenie tlaku. Filter kondenzátu a pevných častíc 5 µm. Veľkoryso dimenzovaný oceľový rúrkový rám ako zásobník stlačeného vzduchu. Dve praktické rukoväte na ľahké prenášanie. Priestorovo úsporná, sklápacia rukoväť na jednoduché posúvanie. Pojazdná oceľová rúrková konštrukcia s 2 pogumovanými pojazdovými kolieskami pre ľahkú prepravu as 2 pätkami pre zaistenie stabilného postavenia. Pripojovacie vedenie s integrovaným ochranným vypínačom (PRCD). Uzávery vstupov a výstupov REMS Multi-Push S, s ochranou proti strate, na zabránenie znečistenia počas prepravy a skladovania.

Kompresor
Osvedčený piestový kompresor s kľukovým pohonom, bezúdržbový, s kondenzátorovým motorom 230 V, 1500 W. Manometer na zobrazovanie tlaku v zásobníku stlačeného vzduchu. Tlačidlo núdzového zastavenia.

Hadica
Priehľadná sacia-/tlaková Ø 1", s tkaninovou vložkou, 1,5 m dlhá, s hadicovými šróbeniami 1", s uzávermi, na preplachovanie, dezinfikovanie, čistenie, konzervovanie. Uzávery vstupov a výstupov hadíc, s ochranou proti strate, na zabránenie znečistenia počas prepravy a skladovania. Spojovacia hadica kompresor/prípojky vody, 0,6 m dlhá, s rýchlospojkou DN 7,2 a hadicovým šróbením 1", obojstrannou vsuvkou 1", na vyfukovanie zvyškov vody z REMS Multi-Push S a sacích/tlakových hadíc po skončení práce.

Vstupná a riadiaca jednotka
Jednoduché ovládanie pri odkalovaní prostredníctvom tlačidiel na prepínanie prívodu vzduchu počas procesu preplachovania. Ponukou vedené zadávanie a ponukou vedené riadenie pri preplachovaní rozvodov pitnej vody podľa EN 806-4:2010 s možnosťou zmeny hodnôt prednastavených z výroby užívateľom na účely prispôsobenia národným bezpečnostným ustanoveniam, pravidlám a predpisom práve platným pre dané miesto použitia zariadenia. Výber formátu pre dátum a čas a výber rôznych merných jednotiek. Vstupná a riadiaca jednotka s 3" displejom s modernou technológiou LCD, uhlopriečka displej 76 mm, 128 ×  64 obrazových bodov. Sústavné sledovanie procesu počas vykonávania programov. Konektor USB pre zásuvnú pamäť USB alebo tlačiareň. Vždy najnovšia verzia softvéru pre vstupnú a riadiacu jednotku je k dispozícii prostredníctvom zásuvnej pamäte USB na stiahnutie na adrese www.rems.de → Downloads → Software.

ant s.r.o. - REMS stroje a náradie na opracovanie rúr

Pracovali ste s týmto produktom? Nájdite si chvíľku a zanechajte nám recenziu. Recenzie vám pomáhajú pri výbere produktu a zlepšení našich služieb.

Poznámka: HTML nie je preložené!
    Zlé           Dobré
captcha
E-mail Facebook Instagram Linked In