ant.sk/rems

Využite náš veľkonočný kupón a získajte zľavu - 10% na všetok tovar. Kód kupónu - vysibane - platný do 2.4.2024

REMS Akku-Ex-Press akumulátorový rozširovač trubiek 22 V ACC

  • Prihláste sa alebo zaregistrujte pre získanie zľavy
  • Doprava nad 150€ bez DPH zadarmo
  • Záručný a pozáručný servis
  • Odborné poradenstvo

REMS Akku-Ex-Press akumulátorový rozširovač trubiek 22 V ACC

Kompaktné, ľahko ovládateľné elektrické náradie s automatickým spätným chodom pre rýchle, jednoduché rozširovanie rúr / krúžkov. Li-Ion 22 V technológie. Pre akumulátorovú a sieťovú prevádzku, pre remeslá a priemysel, na stavbu i do dielne.

REMS Akku-Ex-Press 22 V ACC - Rýchle a jednoduché elektrické rozširovanie až do Ø 42 mm. S automatickým spätným chodom. Kužeľový rozširovací tŕň pre rovnomerne vycentrované rozšírenie. Napr. REMS Akku-Ex-Press Cu 22 V ACC s akumulátorom Li-Ion 21,6 V, 1,5 Ah pre ca. 360 rozšírenie mäkké medené trubky 15 × 1 mm na jedno nabitie akumulátora.

Výhoda systému:

  • Len jedna pohonná jednotka, voliteľne s rozširovacím zariadením Cu na upnutie REMS rozširovacích hláv Cu a vhodných rozširovacích hláv iných značiek
  • Rozširovacie zariadenie P na upnutie REMS rozširovacích hláv P a vhodných rozširovacích hláv iných značiek
  • Rozširovacie zariadenie P-CEF na upnutie rozširovacích hláv REMS P-CEF a vhodných rozširovacích hláv iných značiek.

Rozširovacie hlavy pre všetky bežné systémy

Rýchlo vymeniteľné, bez náradia. Aj pre vhodné rozširovacie kliešte iných značiek. REMS rozširovacie hlavy Cu s extra dlhými segmentmi vytvárajú extra dlhé objímky pre bezchybné spojenie rúrok podľa DVGW. Sadenie na rozširovacej hlave špeciálne pre kalibrovanie koncov rúr, ktoré nie sú okrúhle. REMS rozširovacie hlavy P sú špecifické pre systém a zodpovedajú požiadavkám daného systému s tlakovými krúžkami. Vďaka tomu bezchybné, systémovo konformné, presné rozširovanie. REMS rozširovacie hlavy P-CEF sú špecifické pre systém a zodpovedajú požiadavkám daného systému s tlakovými krúžkami. Automaticky prebiehajúce, postupné rozširovanie až do momentu, kedy rozširovacie hlavy dosiahnu stanovenú koncovú polohu.

Konštrukcia

Superľahká, supermalá, superšikovná. Pohonná jednotka s akumulátorom len 2,7 kg. Pohonná jednotka s rozširovacím zariadením je len 26 cm dlhá, preto kdekoľvek použiteľná, bez opory, nad hlavou, aj na mimoriadne úzkych miestach. Optimálne rozloženie hmotnosti pre ovládanie jednou rukou. Ergonomicky skonštruovaný kryt. LED-pracovné svietidlo k osvetlenie pracovného miesta. Dlhé vedenie tŕňa, spätný chod tŕňa zaistený tlačnou pružinou. Aj pre vhodné rozširovacie hlavy iných značiek.

Pohon

Vysoká rozširovacia sila na rýchle, bezchybné rozširovanie. Posuvná sila 20 kN. Výkonný elektrohydraulický pohon s automatickým spätným chodom (ACC), s výkonným akumulátorovým motorom 21,6 V, 380 W výkonu, prevodovkou, mimoosým piestovým čerpadlom a kompaktným vysokovýkonným hydraulickým systémom. Bezpečnostný krokovací spínač.


ant s.r.o. - REMS stroje a náradie na opracovanie rúr

Pracovali ste s týmto produktom? Nájdite si chvíľku a zanechajte nám recenziu. Recenzie vám pomáhajú pri výbere produktu a zlepšení našich služieb.

Poznámka: HTML nie je preložené!
    Zlé           Dobré
captcha
E-mail Facebook Instagram Linked In